Vaasan Setlementin koronatiedote

Vaasan Setlementin koronatiedote

Suomen hallituksen suositukset toimenpiteistä, joilla pyritään estämään koronaviruksen leviäminen, vaikuttavat myös Vaasan Setlementtiyhdistyksen toimintaan.

Palosaarella sijaitsevan Setlementtikeskuksen ja Ristinummella sijaitsevan Kyläkeskuksen lounasruokalat ovat kiinni 16.3. lähtien maaliskuun loppuun. Keittiöissä valmistetaan ruokaa ainoastaan Kultanummen ja Hopearannan asukkaille sekä veteraaneille. Veteraanien ruokakuljetukset toimivat normaalisti.

Kaikki kerhot, vierailut ja muut tapahtumat Setlementtikeskuksessa ja Kyläkeskuksessa perutaan maaliskuun ajaksi. Setlementtikeskuksen Kierrätyspäivät siirtyvät maaliskuun lopusta uuteen, myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Tilannetta tarkastellaan uudelleen 30.3., jolloin päätetään jatkotoimista.

HUOM. Vaasan Setlementin perhetyön ryhmät ja Vestis jatkavat toimintaansa normaalisti, koska lapset eivät tämänhetkisten tietojen mukaan kuulu riskiryhmiin eikä Suomessa ole päätetty sulkea kouluja ja päiväkoteja.