Vaasan Setlementti mukana hyvien tekojen verkkokaupassa

Vaasan Setlementti mukana hyvien tekojen verkkokaupassa

Suomen Setlementtiliitto avasi viime vuonna joulun alla Palanen elämää -verkkokaupan. Verkkokaupasta voi ostaa aineettomia lahjoja ja tehdä samalla hyviä tekoja. Lahjan ostaja voi valintansa mukaan tukea esimerkiksi omalla paikkakunnallaan asuvien lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia.

Nyt Palanen elämää -verkkokaupasta voi ostaa tuotteita, joilla tuetaan vaasalaisten lasten ja nuorten hyvinvointia. Lahjan antaja voi ostaa elokuvalipun Vaasan Setlementin tyttö- ja poikatyön ryhmissä käyvälle nuorelle tai antaa yksinhuoltajavanhemmalle mahdollisuuden viedä perheensä virkistäytymään kylpylään. Hyvien tekojen verkkokaupan osoite on palanenelamaa.fi.

Setlementtiliike on kansainvälinen, Englannissa 1880-luvulla syntynyt liike, joka pyrkii edistämään yhdenvertaisuutta, moniarvoisuutta ja oikeudenmukaisuutta. Suomessa setlementtiliike on toiminut 101 vuotta, ja setlementtiyhdistyksillä on toimintaa noin 50 paikkakunnalla.

Vaasan Setlementti tekee työtä kaikenikäisten parissa ja pyrkii edistämään hyvää elämää Vaasan seudulla. Vaasan Setlementin toimintamuotoja ovat muun muassa ruoka- ja asumispalvelut, perhetyö ja kuntouttava työtoiminta.