Surullista ilkivaltaa Vestiksessä

Surullista ilkivaltaa Vestiksessä

Vaasan Setlementin Gerbyn toimipisteessä Vestiksessä on tehty kesän aikana toistuvasti ilkivaltaa. Iltaisin Vestiksen pihamaalla pyörivä nuorisojoukko on mm. rikkonut useita kertoja talon ikkunoita, hajottanut keinuja ja roskannut pihaa.

Vestiksessä käyvillä pienillä lapsilla on oikeus saada leikkiä turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä. Nyt tämä oikeus on vaarassa nuorten vahingontekojen takia, vaikka työntekijämme tekevätkin parhaansa ilkivallan jälkien korjaamiseksi.

Vetoammekin kaikkiin, erityisesti Gerbyn ja Västervikin alueella asuvien, nuorten vanhempiin. Jutelkaa nuorenne kanssa siitä, miten vaarallisia seurauksia ilkivallasta voi olla pienille lapsille. Ja puuttukaa nuortenne tekemisiin, jos he ovat mukana ilkivaltaporukoissa.

Vaasan Setlementti on tehnyt rikosilmoitukset vahingonteoista.