Etsimme poikatyön ohjaajaa

Etsimme poikatyön ohjaajaa

Vaasan Setlementtiyhdistys on vahva vaasalainen sosiaalialan järjestö, joka tarjoaa monenlaisia palveluita vauvasta vaariin. Poikatyö yhdistyksessä on alkanut vuonna 2018 Ristinummella. Poikatyötä rahoittaa Evald ja Hilda Nissin säätiö.

Vaasan Setlementtiyhdistys hakee syksystä lähtien poikatyön ohjaajaa perhetyöhön. Työhön sisältyy myös iltatyönä vanhempi-lapsi -ryhmässä työskentelyä yhtenä iltana viikossa.

Poikatyön ohjaajalta vaadimme soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan koulutusta, ja kykyä ohjata ryhmiä, suunnitella ja raportoida.Ohjaajan pitää tuntea nuorten ja poikien maailmaa ja olla motivoitunut tämän tyyppiseen työhön. Ohjaajan työhön kuuluu 4.-6.-luokkalaisten poikien ryhmien ohjaaminen. Poikatyön ohjaaja työskentelee työparin kanssa.

Käsitys ennaltaehkäisevän työn tavoitteista ja merkityksestä on tärkeää.

Etsimme kehittyvään organisaatioomme työntekijää, joka on innostunut, yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja vastuullinen – aikuinen roolimalli pojille. Tarjoamme työnkuvan, jossa on vapaus suunnitella omaa työtä ja toteuttaa itseään.

Lisätietoja antaa Salme Kalliokoski puh: 050 321 4873, salme.kalliokoski@vaasansetlementti.fi

Haku päättyy 13.6.2019. Haastattelut järjestetään 20.6.2019. Työ alkaa 12.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Työhön valittavan on toimitettava rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelyä varten työnantajalle.