Vaasan Setlementin toiminnanjohtaja Setlementtiliiton liittohallitukseen

Vaasan Setlementin toiminnanjohtaja Setlementtiliiton liittohallitukseen

Vaasan Setlementin toiminnanjohtaja Kirsi Ikäheimonen on valittu Tampereella parhaillaan vietettävillä Setlementtipäivillä vuosille 2019-2020 Setlementtiliiton liittohallitukseen. Liittohallitus on Setlementtiliiton ylin päättävä elin, jonka puheenjohtajaksi valittiin edelleen kansanedustaja Pekka Haavisto.

Liittohallituksen muut jäsenet ovat: Eija Teerineva Kuopiosta, Emilia Valkonen Lappeenrannasta, Rosa Vetri Rovaniemeltä, Rikhard Blomerus Savonlinnasta ja Jussi Kemppainen Oulusta. Setlementtikentän ulkopuolisina jäseninä liittohallitukseen valittiin Itä-Suomen yliopiston yhteiskunta- ja kauppatieteellisen tiedekunnan apulaisprofessori Arto Salonen, kansanedustaja Pilvi Torsti sekä liiketoiminnan kehittämiskonsultti Satu Mehtälä.

Arto Salonen on myös Itä-Suomen yliopiston ja Helsingin yliopiston dosentti, jonka tutkimuskohteita ovat kestävä elämäntapa, vastuullinen kuluttaminen sekä subjektiivinen ja objektiivinen hyvinvointi.

Pilvi Torsti on aiemmin toiminut muun muassa opetusministerin valtiosihteerinä sekä työministerin erityisavustajana.

Satu Mehtälä tunnetaan Naisten Pankin perustajajäsenenä ja ensimmäisenä puheenjohtajana sekä aiemmalta uraltaan muun muassa Suomen Tekstiili ja Muoti -yhdistyksen toimitusjohtajana ja Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen viestintäjohtajana.