Taimitarha palaa kesälomalta viikolla 34

Taimitarha palaa kesälomalta viikolla 34

Vaasan Setlementtiyhdistyksen Taimitarhan avointen vanhempi-lapsi-ryhmien toiminta jatkuu kesätauon jälkeen elokuun viimeisellä viikolla. Kaikille avointa ja maksutonta toimintaa on tarjolla Palosaarella, Gerbyssä ja Ristinummella.

Perhekahvila on auki joka maanantai klo 9.30-11.30 Setlementtikeskuksessa Palosaarella. Keskiviikkoiltaisin klo 17-19 samassa paikassa Huvilakatu 1:ssä kokoontuvat vanhempi-lapsiryhmät.

Syyskuussa Palosaarella alkaa kokoontua myös aivan uusi ryhmä: tulevat äidit voivat tavata toisiaan raskaana olevien vertaisryhmässä joka toinen torstai klo 17-19. Ensimmäinen tapaaminen on 20.9.

Gerbyssä on tarjolla Setlementin Taimitarhan järjestämää toimintaa maanantaisin ja torstaisin. Vanhempi-lapsiryhmä kokoontuu Vestiksessä Isokyläntie 46:ssa maanantaisin klo 11-13 ja torstaisin klo 10-12.

Ristinummen vanhempi-lapsiryhmän tapaamiset ovat tiistaisin klo 9.30 – 11.30 osoitteessa Kappelinmäentie 3 B 12.

Setlementin perhetyön Taimitarha järjestää lisäksi koko perheen retkiä ja ulkoilutapahtumia eri puolilla Vaasaa. Tulevista retkistä ilmoitetaan Vaasan Setlementtiyhdistyksen kotisivuilla.