FutureLainaamo aukeaa 4.6.

FutureLainaamo aukeaa 4.6.

Nuorten ideoima FutureLainaamo avataan maanantaina 4.6.2018 klo 12–18. Avajaisohjelmaa on klo 12–15 kahvitarjoilun kera.

Arkisin FutureLainaamo on avoinna maanantaista perjantaihin klo 12–18. Sieltä saa lainata ilmaiseksi kesäisiä urheilu- ja pelivälineitä, kuten rullaluistimia, skeittilautoja, kuntoilu- ja pallopelivälineitä ja polkupyöriä.

– Nuoret ovat saaneet aikaan hienon uudistuksen, josta on hyötyä kaikille, sillä välineitä saavat lainata kaikenikäiset kaupunkilaiset, kertoo Nuorten Futuren ohjaaja Niina Lehto.

Kesän ajan lainaamossa työskentelee kuusi nuorta kaupungin nuorisopalveluiden palkkaamina. Välinelainaamo sijaitsee nuorisotalo Ristikan tiloissa, joka on Ristinummen hammashoitolan alakerrassa, osoitteessa Jyrsijänkatu 2. Välinelainaamoon pääsee Ostospolun puolelta.