Toiminnanohjaajan sijaisuus

Toiminnanohjaajan sijaisuus

Vaasan Setlementtiyhdistys etsii Setlementti Vestikseen toiminnanohjaajaa sijaisuuteen hoitovapaan ajalle.

Vaasan Setlementtiyhdistys on paikallinen monialajärjestö, ja toimimme useilla eri aloilla lasten, nuorten, perheiden ja ikäihmisten parissa. Setlementti Vestis järjestää avointa perhetoimintaa, ruotsinkielistä iltapäivätoimintaa ja erilaista kerhotoimintaa Gerbyn ja Västervikin asukkaille.

Toiminnanohjaaja vastaa yksikön rahoituksesta, henkilöstöasioista, toiminnan sisällöstä ja sen kehittämisestä. Toiminnanohjaajalta edellytetään suomen kielen ja tyydyttävän ruotsin kielen osaamista. Sosionomin tai vastaava koulutus antaa hyvät valmiudet tehtävän hoitamiselle.

Työ alkaa 1.8.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa viikon 20 aikana Noora Annola puh. 040 749 8763.

Työpaikan osoite: Isokyläntie 46, 65280 VAASA
Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan tes G23
Työkokemus: 1-5 vuotta
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 23.05.2018 klo 12:00